Responsive webdesign

Responsive webdesign
Een van de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar was de opkomst van responsive webdesign. Nu het internet zich over steeds meer apparaten verspreidt , zijn veel bedrijven op zoek naar een oplossing die hun website op al die apparaten van mooie content voorziet. Voor elke mobiele telefoon een eigen website bouwen is te duur en responsive webdesign is de oplossing die een nieuwe toepassing mogelijk maken. Waarom dus niet één lay-out bieden en die vloeiend laten aanpassen aan de schermgrootte van het apparaat?

Vroeger keek je in statistieken voor je website wat gemiddeld de kleinste schermresolutie, de browser en de browserversie was. Vervolgens werd de website vorm gegeven, aangepast aan die kleinste resolutie. Op dit moment zijn er zoveel apparaten, browsers en schermresoluties dat deze oplossing niet meer opgaat.

Hoe wordt het inmiddels toegepast?
Nou, in Nederland nog slechts mondjesmaat, maar daar proberen wij als PoVelty verandering in te brengen. Binnenkort leveren wij de eerste responsive website op. Wilt u ook een website die zich vlekkeloos aanpast aan elk scherm? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte gebaseerd op uw huidige website!