concepten

08 januari 2019 WCMplus v.4

Vanaf vandaag is WCMplus v.4 in gebruik. Nieuwe website worden gebaseerd op deze vernieuwe versie. Wilt u ook eens kennismaken met WCMplus v.4 laat dan een berichtje achter bij contact en we nemen binnen 5 werkdagen contact met u op voor een demonstratie.

Onder menukeuze Webdesign - WCMplus kunt u meer lezen over ons CMS.

01 april 2014 WCMplus v.3

Op dit moment zijn de meest gangbare modules van WCMplus v.3 in gebruik. Nieuwe website zijn gebaseerd op deze nieuwe versie. Wilt u ook eens kennismaken met WCMplus v.3 laat dan een berichtje achter bij contact en we nemen dan contact met u op voor een demonstratie.

Onder menukeuze Webdesign - WCMplus kunt u meer lezen over ons CMS.


04 januari 2014 Vijver automatisering

PoVelty is bezig met een concept in automatisering van vijveronderhoud welke bij diverse soorten vijvers is te gebruiken. Het concept houdt in dat de eigenaar van een vijver weinig tot geen handeling meer hoeft uit te voeren om de vijver gezond te houden.

Wanneer na het onderzoek de te verwachte resultaten voldoende zijn, dan worden deze op de website kenbaar gemaakt.


13 mei 2011 Batterij

Een aantal maanden geleden is er een concept bedacht voor een nieuw soort batterij tijdens een tv-uitzending. De komende maanden zal daarom worden onderzocht of dit concept haalbaar is en of de markt ervoor open staat.

Wanneer na het onderzoek de te verwachte resultaten voldoende zijn, dan worden deze op de website kenbaar gemaakt.

01 september 2010 Voorloper WCMplus

De voorloper van WCMplus was IBOsystems.
Een CMS welke PoVelty in samenwerking met de St. Michaëlschool te Harlingen in 2003 heeft ontwikkeld. PoVelty en de school wilden een pakket welke toegesneden was op de jongste gebruikers. Iedereen moest er snel en gemakkelijk mee kunnen werken.
IBOsystems was toen de directe opvolger van WBO en zou uiteindelijk WBO2 gaan heten totdat een toenmalige collega vroeg wat de naam van het nieuwe CMS zou worden en het werd spontaan IBO, later aangepast naar IBOsystems. IBO staat voor Internet Beheer Omgeving.
PoVelty heeft IBOSystems zodanig ontwikkeld dat de toenmalige werkgever uit Heerenveen dit CMS aan zijn klanten liet zien en deze dusdanig enthousiast waren dat IBOsystems WBO verving.
Tot heden ten dage wordt bij dit bedrijf nog gewerkt met het in 2003, hoofdzakelijk door PoVelty ontwikkelde, IBOsystems.
Sinds eind 2006 na overstap andere werkgever is WCMplus ontwikkeld met verbeteringen ten opzichte van IBOsystems.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe release van WCMplus, WCMplus V2.
Dit houd in, dezelfde look and feel maar in een andere kleurstelling, gebruikersvriendelijker modules, verbeterde upload mogelijkheden en overzichtelijker.

01 augustus 2008 EasyTalking

De EasyTalking is een concept welke gebruikt kan worden in de toeristenindustrie. Meer informatie volgt.

De EasyTalking is genomineerd voor de Innovatieprijs 2010

Update 3 juni 2010:
De EasyTalking is 2e bij de categorie productidee van de Innovatieprijs 2010

08 februari 2007 EasyHandle

De 'EasyHandle' is n van de laatste vindingen van PoVelty. De 'EasyHandle' is een consumenten product. Op dit moment wordt er gewerkt aan een werkend productiemodel om de 'EasyHandle' uit te testen en of het product wat PoVelty voor ogen had haalbaar is om op de markt te kunnen zetten.

01 februari 2006 EasyWallpaper

PoVelty is nu het concept 'EasyWallpaper' aan het uitwerken, een product voor bemande ruimtes.
Hiervoor wordt op dit moment een genteresseerd bedrijf gezocht.

10 maart 2000 EasyEnergie

In deze tijd waarin duurzame en groene energie centraal staat, kun je alleen kiezen voor winden- of zonenergie.

De gedachte van PoVelty was dan ook, kan het niet anders?
Waarom niet gebruik maken van elk weertype?

De EasyEnergy is in feite een toevoeging op de bestaande zonnecelpaneel. Deze, geheel van doorzichtig kunststof gemaakte toevoeging, heeft een ingebouwd schoepenrad die gekoppeld is aan een rotor. De EasyEnergy wordt aan de bestaande zonnecelpanelen bevestigd.

Een paneel met leds geeft aan welke in werking zijn (groen) en welke kapot (rood).

Het ‘turbinehuis' is gemakkelijk te vervangen door een ander exemplaar, dure reparaties zijn dan ook uitgesloten, het simpelweg vervangen van het kapotte onderdeel is genoeg. Gebaseerd op het principe van de zwaarte- en windkracht is het mogelijk om ervoor te zorgen dat de turbine in beweging wordt gezet. Door een in de kunststof toevoeging verwerkte windgeleider, wordt de turbine in beweging gezet door de luchtstroom die langs de bovenkant van het turbinehuis stroomt.
Regen die over het dak, dus in dit geval de EasyEnergy stroomt, zet de turbine aan de onderkant in beweging. Aangezien de EasyEnergy een toevoeging is op een zonnecelpaneel wordt er door drie elementen energie opgewekt.
Zon, wind en regen.
Met behulp van de EasyEnergy kan er nog meer energie uit de elementen worden gehaald dan alleen met zon-, wind- of waterkracht.
Onderling geschakeld kan de EasyEnergy, samen met de zonnecelpanelen, via een groot oppervlak voldoende energie uit al deze drie elementen opwekken.

Dit concept is goed toe te passen bij bestaande en nieuw te bouwen woningen wanneer deze beschikken over een dakhelling van 20% of meer.

actuele nieuws

08 mei 2019

08 januari 2019

Vanaf vandaag is WCMplus v.4 in gebruik. Nieuwe website worden gebaseerd op deze vernieuwe versie. Wilt u ook eens kennismaken met WCMplus v.4 laat dan een berichtje achter bij contact en we nemen binnen 5 werkdagen contact met u op voor een demonstratie.

15 januari 2014

PoVelty is de nieuwe shirtsponsor van het basketbal team U14 en U16 van Greenlions. Er is een contract getekend voor de duur van 3 jaar.

meer nieuwsitems